Spring til indhold

Veggie-deller

Veggie-deller

Disse vegetardeller er superlækre, lidt søde og bløde i konsistensen, men passer derfor rigtig godt til en sprød kålsalat eller en masse grønt på panden, med en grøn salat.
Ret Hovedret

Ingredienser
  

  • 250 g søde kartofler 2 stk.
  • 1/3 porre
  • ½-1 tsk. spidskommen
  • 1 bundt persille fintsnittet
  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk. sesamfrø
  • olivenolie / kokosolie
  • Havsalt & peber

Sådan gør du
 

  • Skræl de søde kartofler og skær dem i små stykker. Snit porren meget fint. Kog de søde kartofler i 8-10 minutter, til de er møre. De sidste 2 minutter koger du den snittede porre med. Hæld kogevandet fra.
  • Mos de søde kartofler og bland alle ingredienser sammen. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne på en pande i ca. 5 minutter/side.
  • Server til en kålsalat.