Spring til indhold

Veggie-deller

Veggie-deller

Disse vegetardeller er superlækre, lidt søde og bløde i konsistensen, men passer derfor rigtig godt til en sprød kålsalat eller en masse grønt på panden, med en grøn salat.

  • 250 g søde kartofler (2 stk.)
  • 1/3 porre
  • ½-1 tsk. spidskommen
  • 1 bundt persille (fintsnittet)
  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk. sesamfrø
  • olivenolie / kokosolie
  • Havsalt & peber
  1. Skræl de søde kartofler og skær dem i små stykker. Snit porren meget fint. Kog de søde kartofler i 8-10 minutter, til de er møre. De sidste 2 minutter koger du den snittede porre med. Hæld kogevandet fra.
  2. Mos de søde kartofler og bland alle ingredienser sammen. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne på en pande i ca. 5 minutter/side.
  3. Server til en kålsalat.
Hovedret