Overnight oats

Overnight oats

Har du svært ved at få lavet morgenmad, så kan denne løsningvære ret lækker. Du rører simpelthen tingene sammen aftenen før og voila så erdin morgenmad klar på 5 minutter næste morgen.
Du kan også vælge at lave dobbelt portion. Så spiser du 1portion kold grød den 1. dag og varmer/koger grøden på 2. dagen i et parminutter. Da kan det være en fordel først at tilsætte alle blåbærerne på selvedagen.
Den kan selvfølgelig varieres på etutal af måder – kun fantasien sætter grænsen 😉
Ret Morgenmad
Køkken Glutenfri

Ingredienser
  

  • 1 dl havregryn glutenfri
  • 2 dadler hakket
  • 2 spsk. boghvede kerner
  • 1 spsk. chiafrø
  • 5-8 halve pekannødder / valnødder
  • 1 dl vilde øko. blåbær
  • 2 dl havremælk / rismælk
  • ½ tsk. vaniljepulver

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser i en lille skål med låg på nær ¼ dl bær og nødder, som bruges til pynt om morgenen.
  • Alle ingredienser røres sammen og sættes på køl natten over.
  • Næste morgen rører du i grøden og tilsætter de sidste bær + nødder og evt. ekstra mælk, hvis den er blevet for tyk.
  • Værsgo og spis