2 1/2 dlmosede tomater (fra glas eller blend selv en dåse flåede tomater)
1tskstødt koriander
1tskstødt spidskommen
1nipchiliflager
masser af olivenolie
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220 grader.Flæk auberginerne på langs og rids skærefladen dybt, med en urtekniv, i et ternet mønster uden at skære igennem den sorte skal. Læg dem i et ildfast fad og dryp rigeligt med olivenolie ned i alle ridserne og drys med salt. Bag auberginerne møre i ovnen 20-25 min. ved 220 grader.Svits løg og presset hvidløg i en gavmild mængde olivenolie sammen med krydderierne i 2-3 min. Tilsæt tomat-tern, mosede tomater og 1/2 tak. salt. Lad det simre i 20 min.Skrab den møre indmad ud af auberginerne og ned i gryden med en ske og gem skallerne. Rør det sammen og smag til med salt og peber. Fyld derefter auberginerne med tomatfyldet og server med ønsket tilbehør.