Spring til indhold

Velkommen til foreningen Danske Ernæringsterapeuter

Overvejer du, om ernæringsterapi kan hjælpe dig med dit helbred? Savner du opskriftinspiration til din specialkost? Har du hørt om vores spændende årskonferencer? Læs med her på siden.

Foreningen af Danske Ernæringsterapeuter (DET) blev dannet i 1996 for at give klienter og medlemmer et sted at søge relevant viden og information indenfor området.

Indenfor ernæringsterapien arbejdes der med mad, som behandler. DET har en oversigt tilgængelig, som kan hjælpe dig med at finde en behandler i dit område – uanset hvor i landet du bor.

Aktiviteter og kurser

Årskonference

DET afholder hvert år en 2 eller 3-dages årskonference. Målet med konferencen er at præsentere et bredt spektrum af ny viden på højt fagligt niveau. Årskonferencen er åben for alle. 

Næste årskonference bliver den 27. - 28. januar 2023

Ajourføringsdag

DET afholder normalt den sidste fredag i september en ajourføringsdag, som ligesom årskonferencen er tilbud om faglig inspiration og vedligeholdelse af viden.

Ajourføringsdag 30. september

Om ernæringsterapi

Hvad er ernæringsterapi?

Kost og ernæring er naturlige indgangsvinkler til vedligeholdelse og genoprettelse af velvære og sundhed, fordi kosten bidrager med nødvendige byggesten til det daglige liv, livskraft og energi.

Ved at udrense og aflaste kroppen, erstatte og forny reserver af nødvendige fødeemner som essentielle fedtsyrer, fibre, komplekse kulhydrater, vitaminer og mineraler, er ernæringsterapien således et vigtigt redskab til forbedring af basale organfunktioner.

Medlemsfordele

Som medlem i DET...

Opskrifter

Find inspiration til nye retter

DET samler og udgiver løbende opskrifter, som er i overensstemmelse med de grundprincipper, vores medlemmer arbejder ud fra. I vores opskriftafsnit på denne side kan du finde inspiration til nye, velsmagende retter, som er sammensat ud fra opdateret viden på ernæringsområdet.