Veggie-deller
Disse vegetardeller er superlækre, lidt søde og bløde i konsistensen, men passer derfor rigtig godt til en sprød kålsalat eller en masse grønt på panden, med en grøn salat.
- 250 g søde kartofler (2 stk.)
- 1/3 porre
- ½-1 tsk. spidskommen
- 1 bundt persille (fintsnittet)
- 1 dl havregryn
- 1 spsk. sesamfrø
- olivenolie / kokosolie
- Havsalt & peber
- Skræl de søde kartofler og skær dem i små stykker. Snit porren meget fint. Kog de søde kartofler i 8-10 minutter, til de er møre. De sidste 2 minutter koger du den snittede porre med. Hæld kogevandet fra.
- Mos de søde kartofler og bland alle ingredienser sammen. Form farsen til frikadeller og steg dem gyldne på en pande i ca. 5 minutter/side.
- Server til en kålsalat.