Overnight oats
Har du svært ved at få lavet morgenmad, så kan denne løsningvære ret lækker. Du rører simpelthen tingene sammen aftenen før og voila så erdin morgenmad klar på 5 minutter næste morgen.
Du kan også vælge at lave dobbelt portion. Så spiser du 1portion kold grød den 1. dag og varmer/koger grøden på 2. dagen i et parminutter. Da kan det være en fordel først at tilsætte alle blåbærerne på selvedagen.
Den kan selvfølgelig varieres på etutal af måder – kun fantasien sætter grænsen 😉
- 1 dl havregryn (glutenfri)
- 2 dadler (hakket)
- 2 spsk. boghvede kerner
- 1 spsk. chiafrø
- 5-8 halve pekannødder / valnødder
- 1 dl vilde øko. blåbær
- 2 dl havremælk / rismælk
- ½ tsk. vaniljepulver
- Bland alle ingredienser i en lille skål med låg på nær ¼ dl bær og nødder, som bruges til pynt om morgenen.
- Alle ingredienser røres sammen og sættes på køl natten over.
- Næste morgen rører du i grøden og tilsætter de sidste bær + nødder og evt. ekstra mælk, hvis den er blevet for tyk.
- Værsgo og spis