Bland alle de tørrede ingredienser på nær tørret frugt sammen i en skål.
Bland alle de våde ingredienser på nær revet citronskal sammen i en anden skål.
Bland derefter de to ting rigtig godt sammen i en skål. Brug gerne engangshandsker, det gør det MEGET lettere. Fordel det på en bradepande beklædt med bagepapir og bag det i ovnen ved 170 grader i ca. 12-15 minutter.
Hold godt øje med det og rør rundt i det hver 5 minut. Det skal blive gyldent, det må endelig ikke få for meget. Det skal føles tørt, når der røres i det til slut.
Lad det køle helt af og bland med revet citronskal og de hakkede, tørrede frugter. Opbevar i en tætlukket glas beholder, på et køligt sted. Müeslien skal være helt afkølet, når den kommes i beholder.
Du kan med fordel lave en dobbeltportion. Det kan fortsat godt være på 1 bradepande, men kræver lidt mere tid i ovnen og at det blandes godt rundt, så alle dele får varmen.