→ Årskonference

DET afholder hvert år en 3-dages årskonference. Målet med konferencen er at præsentere et bredt spektrum af ny viden på højt fagligt niveau. Det gør vi ved at hente foredragsholdere både indenfor den etablerede sundhedsforskning og blandt andre mere alternative eksperter.

Årskonferencen er åben for alle. Kom og netværk, nyd den gode mad og inspirerende selskab.

Medlemmer i DET får 21 RAB-ajourføringspoint for deltagelse i konferencen. Er du RAB-registreret i andre foreninger, kan din egen forening oplyse dig om antal af RAB-point, som de tildeler for deltagelse i konferencen.

Dato for årskonference 2020:
Fredag d. 24 / lørdag d 25. januar 2020

Programmet er på vej !

Årskonferencen 2020 er kun 2 dage da vi har den store fornøjelse at kunne byde på en urtekonference med herbalist og naturpat Michael Thomsen, dette er fastsat til fre d 5+6 juni 2020

Se tidligere årskonference:

HENT PROGRAM